четвъртък, 28 януари 2016 г.

Хляб със сирена, маслини и бекон

Здравейте,
реших да Ви споделя една страхотна рецепта за вкусен хляб с множество добавки към него. Тъй като оригиналната рецепта не е моя, а е от сайта на 24Kitchen, може да я видите ТУК. Общо взето, основните съставки са същите, като за класически хляб. Рецептата дава големи възможности за експериментиране и персонализиране. Аз я правих два пъти - единия бях използвал само различни сирена (овче сирене, сирене със зелено песто, кашкавал, пармезан) и маслини. Втория път пък използвах други сирена (обикновено краве сирене, кашкавал, синьо сирене), маслини и бекон. И двата пъти резултата беше много вкусен :) Може да използвате и различни подправки - аз наблягах на риган и черен пипер. Направата пък е от лесна, по-лесна.

Опитайте рецептата, няма да съжалявате :)