Рецептата е като ТаЗи , но с малки промени :) Тук вместо ананас, ще ни трябва 1-2 лайма, малко зелена боя и това е разликата. А също няма да имаме нужда от желатин. Та приготвяме си всичко както си е по план. Като сме разбили вече сместа капваме малко цитрусова есенция. След това разделяме сместа на 2. В едната слагаме боята и изстискваме половин лайм (или 1 ако е малък). Разбъркваме добре. Редуваме от смесите, като сипваме по малко в средата на тавата. Трябва да постигнем нещо като ефекта "зебра". Но и да не се получи със сигурност пак ще е интересно :)
След това се пече по стандартния начин - на водна баня, 150 градуса за около час. При сервиране може да сложите парче лайм отгоре или за още по-интересно да го изстискате върху парчето кейк. Става много вкусно и доста по-"хард" така да се каже.
Няма коментари:
Публикуване на коментар